Project Klusjesmannen

Inleiding

Update 26-5-2020:

Buurtcoaches zorgen voor spelplezier bewoners HOZO

De senioren in de HOZO-complexen Parkwijk en Bloemswaard hebben natuurlijk op het moment minder afleiding. Ze ontmoeten hun kinderen, kleinkinderen en verdere familie niet. Maar ze proberen er de moed in te houden door iets leuks te doen.
Buurtcoaches Colin van der Klauw en Remco Wilschut van SportSupport wilden daar graag aan bijdragen. Ze bedachten, dat ze met klusjes doen geld konden inzamelen. Van het binnengehaalde bedrag wilden ze de centra iets cadeau geven, waarbij de bewoners in beweging komen en plezier hebben.
Het tweetal waste auto’s, bracht een bloemetje rond, vervoerde afval naar de gemeentewerf en gaf personal training. Toen er gevraagd werd om een nieuw dak op een schuurtje aan te brengen keken ze wat bedenkelijk. Zeker geen dagelijks werk! Maar Remco en Colin zijn niet voor een kleintje vervaard en de timmerklus werd met goed gevolg afgerond.
Het totaalbedrag dat de twee heren binnenhaalden was 540 euro; meer dan verwacht.
Op dinsdag 26 mei werden bij Parkwijk de nieuwe knikkerbaan (Japans biljart) van SpelPlus en een werpspel met zachte ballen aangeboden. Bloemswaard krijgt ook een knikkerbaan. Het spel lijkt op een kleine sjoelbak, met gaten waarin balletjes passen. De ballen worden op het spelvlak gerold en blijven liggen. Ieder gat geeft een ander aantal punten.
De knikkerbaan zal het ongetwijfeld goed doen bij de HOZO-bewoners, want Parkwijk heeft al zo’n spel en daar is enorm veel animo voor. Daarom is de HOZO ook geweldig blij met een tweede. Ook de mensen in Bloemswaard zullen aan het cadeau veel plezier beleven.
De dank aan Colin en Remco is dan ook terecht groot.

 

------

 

Door de maatregelen met berekking tot het coronavirus zitten veel ouderen thuis. Zo ook de ouderen in de verzorgingshuizen.

SportSupport wil geld inzamelen om deze zware tijd voor onze ouderen te verlichten.

Daarom bieden wij onze hulp aan in allerlei dagelijkse klusjes zoals het wassen van de auto, een boodschap doen of het gras maaien. 

De opbrengst geven wij uit aan de wensen van verzorgingshuizen in Haarlem en Hillegom. De wens van één van de verzorginshuizen in Hillegom is het realiseren van een nieuwe knikkerbaan. 

 

Aanbod

Heeft u een klus voor ons en wilt u uw steentje bijdrage in dit goede doel?

Mail dan naar cvdklauw@sportsupport.nl