Healthy Hillegom

Op 25 maart 2020 is Healthy Hillegom van start gegaan. Een initiatief om Hillegommers te bewegen tot een gezonde leefstijl.

Leefstijl en leefomgeving spelen een belangrijke rol in de kans om gezond ouder te worden. Veel van onze dagelijkse keuzes op het gebied van bijvoorbeeld voeding en beweging worden sterk beïnvloed door de omgeving waarin we leven. Daarom werken we samen met onze lokale partners om Hillegommers te verleiden tot meer gezonde keuzes.

'Een gezonde leefstijl helpt om een langer en gezonder leven te hebben. Deze bijzondere tijd bewijst eens te meer dat dit van groot belang is. Samen met vele enthousiaste partners gaat Healthy Hillegom meer gezonde keuzes aanbieden en deze zichtbaar maken. Een prachtige stap in het kader van de preventieve lokale gezondheidszorg.' aldus wethouder Fred van Trigt.

Healthy Hillegom zet zich in voor de volgende 6 thema's: eet natuurlijk, blijven bewegen, hard werken & hard ontspannen, bruisende connecties & zingeving, financieel fit, gezonde omgeving. We staan ervoor dat gezondheid meer is dan alleen goed eten en bewegen. Het is net zo belangrijk om goede en betekenisvolle contacten te hebben of te leren hoe je goed kunt ontspannen. Onze totale leefstijl is van invloed op onze gezondheid.

Meer informatie over een gezonde leefstijl? Healthy Hillegom is te volgen via Facebook, Instagram en op de website www.healthyhillegom.nl

 

Contact

Facebook