Huldiging Kampioenen

Huldiging Kampioenen

Inleiding

De gemeente Hillegom organiseert in samenwerking met SportSupport (team Hillegom in Beweging) de huldiging van de Hillegomse sportkampioenen. In 2020 zullen de kampioenen op woensdag 1 juli gehuldigd worden.

Aanbod

Bij de huldiging van de sportkampioenen worden de kampioenen om de beurt naar voren geroepen, zodat alle aanwezigen getuigen zijn van de uitzonderlijke prestaties van de verschillende sporters. Alle jeugdteams en jeugdige individuele sporters die tussen 20 juni 2019 en 30 juni 2020 een kampioenschap hebben behaald komen in aanmerking voor de huldiging van de sportkampioenen.

Vanaf nu kunt u uw team(s) en/of individuele leden/sporters opgeven die in bovenstaand tijdsbestek kampioen zijn geworden. Dit geldt voor alle jeugd die bij uw bond nog in de jeugdcategorie valt. Wij vragen u de naam en het mailadres van de betreffende kampioen of van de contactpersoon van het betreffende kampioensteam aan ons door te geven voor 17 juni 2020. Aanmeldingen kunt u sturen naar Sandra Boonstra, sboonstra@sportsupport.nl.  Wij vinden het leuk wanneer u bijzonderheden bij de prestaties vermeldt. Deze ontvangen wij graag.

Het is een goed gebruik dat de nadruk wordt gelegd op de jeugdkampioenen, maar daarnaast wil de gemeente ook graag aandacht besteden aan opmerkelijke andere (sport)prestaties.

De gemeente wordt daarom graag geattendeerd op:   

·         seniorenteams met opmerkelijke prestaties;

·         opvallende vrijwilligers binnen de sport(clubs);

·         sporttalenten en

·         welke jeugdleden er in aanmerking komen voor de FairPlay Bokaal (zie bijlagen)

Bij bovengenoemde categorieën hoeft u niet alleen aan uw eigen sport te denken. U kunt diegene aanmelden die volgens u voldoet aan deze criteria. Anno 2020 is het steeds moeilijker (voldoende) vrijwilligers te vinden en zonder vrijwilligers is er geen bloeiend verenigingsleven, daarom vragen wij juist voor deze categorie extra aandacht en ontvangen wij graag namen van bijzondere sportvrijwilligers. Een jury buigt zich uiteindelijk over alle aanmeldingen. Uw voorstellen ontvang ik graag via eerdergenoemd mailadres.

 

Huldiging sportkampioenen


Aantal open plekken: 200
Datum Tijd
1 jul 19:00 tot 21:00 uur

Contact

Hillegom in beweging
Sandra Boonstra
Hoofdstraat 115
2181 EC Hillegom
E-mail: sboonstra@sportsupport.nl
Website: www.hillegominbeweging.nl/
Facebook: www.facebook.com/Hillegom-in-Beweging-388112407958014/
Twitter: twitter.com/hillegom_in_bew
Instagram: instagram.com/Hillegom_in_beweging

Foto Album

Foto bij Huldiging Kampioenen
Foto bij Huldiging Kampioenen
Foto bij Huldiging Kampioenen
Foto bij Huldiging Kampioenen

Inschrijven