Training valpreventie

Aanbod

Wist u dat valongevallen de meest voorkomende oorzaak is van letsel door een ongeval bij ouderen? Om een bijdrage te leveren aan het verminderen van het aantal valincidenten, organiseren wij in het najaar een training valpreventie.
De training wordt verzorgd door de ervaren fysiotherapeuten van Fysiotherapie Elsbroek in de oefenruimte in Dienstencentrum Elsbroek. De training start met een introductie en een 0-meting. Ook krijgt u een cursusmap met oefeningen voor thuis. De fysiotherapeuten leren u wat de valrisico’s zijn en wat u kunt doen om vallen zo veel mogelijk te voorkomen. Aan het eind van de training wordt er een nieuwe meting gedaan en ziet u welke winsten u heeft behaald. 

De training bestaat uit vier avonden van ongeveer een uur. Heeft u een aanvullendeverzekering? Dan kost de training, inclusief cursusmap, € 25,00. Als u niet aanvullend bent verzekerd, betaalt u voor de training en cursusmap € 75,00.
Let op: voorwaarde om mee te kunnen doen, is dat u kunt lopen.

Trainingsdata: 2/10, 16/10, 30/10 en 13/11

Trainingstijd: 19.00-20.00 uur

Wilt u meedoen aan deze training?  Geef u dan vóór 1 september op bij: Fysiotherapie Elsbroek, 0252 - 517 145, info@fysiotherapie-elsbroek.nl

Contact

Fysiotherapie Elsbroek
Joost Ruigrok
E-mail: info@fysiotherapie-elsbroek.nl
Telefoon: 0252-517145
Website: www.fysiotherapie-elsbroek.nl/